espaGR

Εταιρία

Image

Προφίλ


Η FILTERTECH-Γ.ΧΑΛΙΚΙΑΣ Α.Ε. με κεντρικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται από το 1983 στο χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών και ειδικότερα στους τομείς της παραγωγής και επεξεργασίας πεπιεσμένου αέρα, αερίων και ατμών, στην επεξεργασία και απολύμανση νερού, στο φιλτράρισμα πάσης φύσεως υγρών, στα φίλτρα αέρα περιβάλλοντος και κλιματισμού, στις γεννήτριες αζώτου και οξυγόνου και τέλος στον εξοπλισμό ανάδευσης και ομογενοποίησης ρευστών.

Η πορεία ξεκίνησε ως μία ατομική επιχειρηματική προσπάθεια του κυρίου Γιώργου Χαλικιά και κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών το εταιρικό σχήμα μετασχηματίστηκε σε Ανώνυμη Εταιρία με τον κύριο Γιώργο Χαλικιά να διατελεί Πρόεδρος του Δ.Σ. και τις κυρίες Ελευθερία Χαλικιά του Γεωργίου με την ιδιότητα της Διευθύνουσας Συμβούλου και Παρασκευή Χαλικιά του Γεωργίου με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου να είναι τα άλλα δύο μέλη της διοίκησης.

Η FILTERTECH είναι πλέον μια σύγχρονη και δυναμική εταιρία. Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία και η εμπειρία από την πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο σε συνδυασμό με την ευελιξία να παρακολουθούμε τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις βιομηχανικές, εμπορικές και οικιακές απαιτήσεις.

Φιλοσοφία


Η FILTERTECH-Γ.ΧΑΛΙΚΙΑΣ Α.Ε. έχει ξεκάθαρο στόχο να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα και καταλληλότερα προϊόντα στα πλαίσια τεκμηριωμένων τεχνικών λύσεων με δείκτες ποιότητας την βέλτιστη σχέση κόστους-απόδοσης και την εγγυημένη λειτουργική αξιοπιστία. Προς επίτευξη αυτού του στόχου το έμπειρο, ενημερωμένο και κατάλληλα στελεχωμένο προσωπικό της, παρουσιάζει και προτείνει κάθε φορά μία επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση, είτε η σχετική ζήτηση αφορά την εξυπηρέτηση οικιακής κατανάλωσης, είτε αφορά τις απαιτήσεις της παραγωγικής βιομηχανίας.
Image
Image

Προσόντα


Για να εφαρμόσει τη φιλοσοφία της, η FILTERTECH δρα στοχευμένα. Πιο συγκεκριμένα, επιδιώκει να παραμένει πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων και στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό που περιλαμβάνει μηχανικούς και τεχνικούς, οι οποίοι υποστηρίζονται από εξωτερικούς συνεργάτες, όπως αυτοματιστές και πανεπιστημιακούς καθηγητές.

Επιλέγει τους προμηθευτές της με ποιοτικά κριτήρια, γι’ αυτό τα είδη τα οποία εισάγει και εμπορεύεται προέρχονται από τους κορυφαίους στο είδος τους διεθνείς κατασκευαστές.

Η εταιρική λειτουργία υπαγορεύεται από το ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας που τηρείται και εφαρμόζεται και το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά τα διεθνή πρότυπα ISO9001, ISO13485, ISO14001, ISO45001 με πεδίο εφαρμογής που ανταποκρίνεται στο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της, και την υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348/2004 περί ορθής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Λειτουργία


Τα προϊόντα που μπορεί κανείς να προμηθευτεί από την εταιρία μας περιλαμβάνουν ενδεικτικά, φίλτρα ενεργού άνθρακα, οικιακές οσμώσεις, αποσκληρυντές, απιονιστές, φίλτρα πεπιεσμένου αέρα, φίλτρα ατμού, φίλτρα κενού, ξηραντήρια πεπιεσμένου αέρα, σακόφιλτρα, δοσομετρικές αντλίες, φίλτρα αέρα περιβάλλοντος, φίλτρα HEPA, γεννήτριες αζώτου, γεννήτριες οξυγόνου, αναδευτήρες, ομογενοποιητες και πολλά άλλα.

Η εταιρία μας προσφέρει προς τους πελάτες της υπηρεσίες προμήθειας εξοπλισμού ενώ αν ζητηθεί, εγκαθιστά τον απαραίτητο εξοπλισμό και αναλαμβάνει το commissioning, τη συντήρηση και την άρση βλαβών, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε εφαρμογές επεξεργασίας και απολύμανσης νερού, επεξεργασίας πεπιεσμένου αέρα, ατμού και αερίων, εγκαταστάσεις αφαλάτωσης, αποσιδήρωσης και απομαγγανίωσης, απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία UV ή με δοσομέτρηση χλωρίου, φίλτρα για μικροζυθοποιΐες, οινοποιΐα, εμφιαλωτήρια, τυροκομεία, άζωτο για αποθήκευση τροφίμων, οξυγόνο ιατρικής χρήσης, εργαστηριακό εξοπλισμό και συντήρηση συστημάτων επεξεργασίας νερού προοριζόμενου για αιμοδιάλυση σε Μονάδες Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν ή Μ.Χ.Α).

Το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας είναι το πεδίο στο οποίο η FILTERETECH δραστηριοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι από τον Έβρο στο βορρά έως και το νησί της Κρήτης στο νότο, από τη Ρόδο έως την Κέρκυρα, είτε μιλάμε για την ηπειρωτική Ελλάδα, είτε για τα υπέροχα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου πελάγους, η εταιρία μας δε θα διστάσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη της. Επιπρόσθετα νέες περιοχές έρχονται να προστεθούν στο πεδίο δράσης: η ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής. Νέοι πελάτες στην Αλβανία, στα Σκόπια, στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συνεργάζονται μαζί μας.
Image
Image

Η FILTERTECH-Γ.ΧΑΛΙΚΙΑΣ Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τις εταιρίες Donaldson Filtration GmbH (Ultrafilter), Hanovia Ltd, IKA Werke GmbH, Noxerior s.r.l (Group Novair medical), Eaton Filtration GmbH, SPX Group – Vokes Air brand, DWA GmbH & Co KG, Filtrox AG GmbH, ενώ έχει εξασφαλίσει ένα πλήθος άλλων εμπορικών συνεργασιών με άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου. Το σύνολο αυτών των συνεργασιών, μας εξασφαλίζουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να εξυπηρετήσουμε τις απαιτήσεις οικιακής κατανάλωσης υγιεινού και πόσιμου νερού και τις ανάγκες της παραγωγικής βιομηχανίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πελατολόγιο μας περιλαμβάνονται οι κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες από όλο το φάσμα των εφαρμογών στους τομείς των τροφίμων και ποτών, της εμφιάλωσης, της παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών, των ειδών υγιεινής και ατομικής καθαριότητας, βιομηχανίες χημικών προϊόντων, βιομηχανίες πετρελαιοειδών, χαλυβουργίες, τσιμεντοβιομηχανίες και ιχθυοκαλλιέργειες, καθώς και δημόσιοι οργανισμοί, νοσοκομεία και πλήθος ιδιωτών.

Πληροφορίες


ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαζαράκη 2 & Κ. Ρούλια
Τ.Κ. 546 27 - Θεσσαλονίκη
2310 533504
2310 540341
info@filtertech.gr
-----
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Γκινοσάτη 41
Τ.Κ. 144 52 Μεταμόρφωση
210-2828012,  210-2828017
secretary-athens@filtertech.gr
 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ: 58569304000
 

AΦΙΣΑ

Κλείσιμο

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.